Почитувани,

Би сакале да Ве известиме дека канцеларијата на УНДП нема да работи во понеделник, 5ти април 2021 година. Затоа, сите Пријави за финансиска поддршка на домаќинствата од Лисиче за замена на грејните тела на огревно дрво, јаглен, нафта или отпад со цел намалување на загадувањето на воздухот во Скопје (целосен повик) ќе можат да бидат поднесени и во вторник, 6ти април 2021 година, најдоцна до 17:00 часот.

UNDP Around the world

You are at UNDP North Macedonia 
Go to UNDP Global